SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie Idrottsklubb
Gemenskap - Stolthet - Glädje - Prestation
Kristianstad Arena CUP - Hyllie Idrottsklubb
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 januari, 09:15
Plats:Kristianstad Arena
Samling:07:15, Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Inomhusgolv  - platta skor
gruppspel - se länk

http://www.procup.se/cup/31952.htm

Behöver ni skjuts - kör /har plats i bilen , svara i text
DAM
Referat: Kristianstad Arena CUP  - Hyllie Idrottsklubb
Kvartsfinal för F02 i Kristianstad Arena Cup
2019-01-12 21:56, DAM
Sista turneringen för flertalet av tjejerna i 16års klassen. En bronsplats från förra året stod att försvara. 

Gruppspelet inleddes mot Asarum. Vi hade boll och spel 90 % av tiden. Motståndarna använde ofta långa utkast och vid ett av dessa missbedömde Noemi (mv) och underläge 1-0. Vi fortsatte med bra kombinationer och viljan att vinna matchen. Sen kvittering av Linnea som skulle visa sig var ett viktigt mål. 

Match 2 mot Skabersjö. Denna gången Ellen i mål som jag inte tror hade ett skott mot sig. Noemi visade att fullfölja anfall lönar sig och blev matchvinnare. Vi skapade många chanser, ofta serverade av Olivia S.  Vi borde tagit med och en bättre målskillnad inför sista gruppspelsmatchen. 

Gruppfinal mot värdlaget Kristianstad. En riktig tuff match med böljande spel, närkamper. De oranga hade några spelare av riktigt hög kvalitet. Förlust 1-0. Sofie Bärring i kassen denna matchen och hennes räddningar gav oss andraplatsen med 1 måls skillnad. 

Kvartfinal mot Karlskronalaget Ramdala. Vi kom inte alls uppe den rörlighet vi visade tidigare. Vi var inte ett sämre lag, kanske tvärtom, men underläge är svårt att ta in i Futsal då man måste chansa framåt. Målen kom efter vi tappar boll vid mittplan utan täckning. Noemi tillbaka i kassen kunde inte göra något. Förlust 2-0. 

Furulund vinner finalen mot Dösjebro med Kristianstad som 3a. De var också de bästa lagen. Grattis till er. 

Vi tränare tackar för en bra insats sett över turneringen. 3 bra matcher. Bra kamratskap, fin attityd, glädje värmer oss i ledarstaben. 

Anders med Niklas och Magnus 
 

<< Tillbaka