Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation

BK Flagg
vs
Hyllie Idrottsklubb
BK FlaggvsHyllie Idrottsklubb

  INFORMATION

Matchstart:lör 01 maj, 10:00
Plats:Dalhems IP
Samling:09:30, Dalhems IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Så får vi äntligen börja spela matcher igen, dock fortfarande med vissa restriktioner. Vi kommer spela några träningsmatcher innan seriestarten, den första redan nu på lördag 1/5 mot BK Flagg

Tänk på att det fortfarande är hög smittspridning i samhället så avstå match vid minsta symptom. Kontakta tränarna om ni känner av något så kallar vi in ersättare; det kommer fler matcher!

Föräldrar undanbedes i största möjlig mån och jag tror att det kommer finnas någon gräns där anhöriga tyvärr måste hålla sig utanför.

Då det tyvärr bara är 9 st som kan spela och framförhållandet är kort så kommer vi tillämpa ”först till kvarn” principen på den här matchen. Är det så att era barn vill spela men det är fullt; tacka nej, men skriv i kommentarsfältet att ni vill vara reserv så hör jag av mig om det blir något avhopp

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer