Välkommen till Hyllie IK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hyllie IK
Gemenskap - Glädje - Stolthet - Prestation
P010

Höllviken Knatteserie
vs
Hyllie Idrottsklubb
Höllviken KnatteserievsHyllie Idrottsklubb

  INFORMATION

Matchstart:sön 22 april, 10:00
Plats:Höllvikens IP
Samling: Höllvikens IP, vid konstgräsplanerna
Aktivitetsinfo: Vi spelar med två lag i Höllviken. Båda lagen har första match, kl 10.40, samling kl 10 vid konstgräsplanerna på Höllvikens IP.  Match nummer två spelas kl 12.00 för det ena laget och det andra laget har sin andra match kl 12.40. Båda lagen spelar sista match kl 14.00 och dagen är klar ca 14.30.

Observera att antalet platser är begränsat till 14 st. Om det är fler än 14 killar som anmäler sig kommer via att titta på träningsnärvaro under vintern för att ta ut lagen. Vi skickar ut info om vem som spelar i respektive lag på fredag. Vi sätter ihop lagen så att vi får två så jämnstarka lag som möjligt. Har ni önskemål om att spela i samma lag som en kompis på grund av att man samåker så ange gärna det i ert svar, så försöker vi ta hänsyn till det i största möjliga mån.  Vänligen ange också om ni inte kan spela alla matcher. De som kan spela alla matcher kommer dock att ha förtur.

Mvh Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer