Samling:13:00, Hyllie IP
Aktivitetsinfo: skriv om ni behöver skjuts , har plats i bilen
DM - förlust 1-0 mot IK Pandora
2019-03-03 22:29
DM premiär borta mot IK Pandora på Sandskogens IP i Ystad slutade med förlust 1-0 efter straffmål.
DM matcherna blir för vår del också träningsmatcher där vi arbetar med olika formationer och arbetssätt. 4-3-3 utan att egentligen tränat på det fungerade bra defensivt. 3 nycklar inför matchen,
vinna närkamperna ( duellerna), linjerna i försvarspelet samt hemjobbet ( inte fuska) skötte spelarna med bravur. Visst hade de en del kontringar på vårt stora bollinnehav, men så blir det när vi står högt och senare i jakt efter kvittering. Straffen kan såklart från domarens position se ok ut. Olycklig knäskada på Pandora tjejen i duellen med Oliva B. Vem är först och ska man satsa så i duell med målvakt ? Olivia har fingrarna på straffen men stolpe in.
Första halvlek skapar vi få vassa avslut. 2 halvlek maler vi på. Många skott, men endast ett fåtal som utmanade deras målvakt. Vi slet hårt för kvittering. Passningsspelet måste bli bättre och rörelsen utan boll, löpning för laget, spelbar, felvända spelet, viljan få en passning. Vi lånade Tilde Lundh-Jensen från F04.en bra insats av Tilde i första seniormatchen. Vår lag är ungt idag, backlinjen födda 03-03-02-03 i inledningen. Vi tar trots allt med oss en hel del positivt från matchen  Nu laddar vi om och ser fram emot Husie IF på söndag i nästa DM match. Mer konkurrens om platserna, bra träningar i veckan gör att vi är på rätt väg.