Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK
Dam A

Hyllie IK (3)
2 - 0
Husie IF (4)
Hyllie IK (3)2 - 0Husie IF (4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 13:00
Plats:Hyllie IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130405004
Samling:11:00, Hyllie klubblokal
Aktivitetsinfo: frukost serveras på klubben från 11,00
DM - Vinst mot Husie IF 2-0
2019-03-10 20:44
Inget skönspel men 3 sköna poäng. 
Årets hemmapremiär var precis som vädret en ostadig historia. 

Vi börjat med det positiva: Ännu inget insläppt spelmål på årets 3 matcher ( straff mot Pandora ). 
Tycker inte heller vi viker ner oss trots att spelet inte stämmer. Sista kvarten är också bästa delen av matchen. Vi har en bra målvakt i Olivia, jätteviktigt för vårt unga lag med en mamma ( 21år ).

Nu till det som kan bli bättre: rörligheten utan boll, löpning för att skapa yta/tid för sig själv eller yta för medspelare. Första touchen kunde också varit bättre på många fötter. Positionsbyten, kors- och motlöpningar, ja vi har mycket att träna på. Det positiva är att vi kan utveckla dessa egenskaper. 
Tycker vi skall ta ner förväntningarna.  Vi ( jag ) ställer för höga krav. Vi är i ett tidigt skede i seniorfotboll. Killarna i samma ålder får mogna i juniorlagsspel 2-3 år. 

Matchen: Vi lät motståndarna ha bollen alldeles för mycket. När vi väl hade bollen var det sällan fler än 3 passningar. Båda lagen hade chanser i första halvlek men Emilia Cindric var alert och kvick när hon fick chansen att sätta 1-0. Mv Olivia B, räddade oss, både med tur och skicklighet. 2a halvlek inte mycket annorlunda än första. Successivt växte vi starkare in i matchen. Linnea S kom högre upp och deltog alltmer i anfallsspelet.  Emma Granstedt likaså kom till fler avslut. Dagens bäste spelare Olivia S fick också avgöra matchen med sitt 2-0 från nära håll. 

Nu laddar vi för avslutning i DM mot IFK Trelleborg. Som tränare var det faktiskt min första seger i DM efter 4 förluster. 

Eloge till Husie IF som haft hårt matchande senaste dagarna. Både ungt och erfarna spelare. 

Vid pennan: Anders Svensson

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer
Guldsponsorer
Silversponsorer
BronsSponsorer