Välkomna
Snökaos
2018-02-11 19:18
Fotboll är kul säger man . I alla väder? Ja faktiskt är det det speciellt om man vinner !
Vi åkte till Kulladal idag för match mot just kulladal. Kallt var det och jag hade ingen koll på hur vädret skulle bli. Vi värmde upp som vanligt och det var ju kallt. Visselpipan ljuder och det är dax! Då från ingenstans faller snön mer och mer . Det blev en fotbollsmatch i det vita. Vi tar ledningen och ser stabilt ut. Då efter ett tveksamt spel vänder det till 1-1.
Vi jobbar på i kylan och vi är det bättre laget! I paus har vi matchen och har sprungit iväg till 4-1. Vi leder och killarna fryser ( även vi tränare) samt publiken som kommit för att stötta laget!
Andra halvlek blir en halvlek att spela av . Det slutar snöa och blåsten avtar .
Vi gör två mål till och vinner med 6-1. Att tillåta är att v var några av ordinarie spelare borta , så vi lånade spelare från U15. Dem gjorde det mycket bra!
Tack laget för en härlig insats på ett vitt Kulladals IP

Kämpa

Hyllie - Kvarnby
2018-01-22 20:56
Fredag kväll i Januari. Ett par plus grader och fuktigt i luften. Det är dax för match.
Vi ska möta Kvarnby . Känslan i magen är bra. Killarna verkar vara gång. Vi går igenom dem sista detaljerna innan vi går ut för uppvärmning.
18:35 blåser domaren igång matchen.
Dem första 10 min håller vi bra i bollen .
Då efter ett misstag får Kvarnby bollen och gör mål. 0-1! Vi mannar på killarna att fortsätta med det vi gått igenom. Kvarnby som är väldigt aggressiva o pressar oss högt upp ställer till det. Vi kommer inte loss och det tar för långt tid att komma till anfall. Halvlek!
Vi kan absolut komma tillbaka och lyfta vårt spel. Det är ju bara 1 boll upp för motståndaren. Andra halvlek börjar .
Kvarnby fortsätter sin höga press och är som iglar. Dem gör det bra och gör det svårt för oss. Vi gör lite byten och ändrar spelsystem. Vi måste göra något! 0-1 blir 0-2 0-3 0-4 . Killarna har tappat hoppet om matchen. Många besvikna killar / tränare samlas i omklädnings rummet efter och går igenom denna match. Så här kan det gå när inte fokus ligger rätt ibland. Vi tar nya tag och hatten av för Kvarnby som gjorde det bra!

Kämpa!!
Vinterserien Match 1, 18/11
2017-11-19 20:44
Då stod vi där! Det vi hade sett fram emot, vår första match som tränare för P02.
Jag och Karl var nervösa och spända men samtidigt taggade , precis som spelarna. Vi hade gått igenom hur vi skulle spela och idag stod dem gula från Klagshamn för motståndet.
Kallt och regnigt blåste domaren igång matchen på Pilbäcks IP i Tygelsjö.
Lagen känner lite på varandra och vi tycker att vi har det mesta av spelet. Efter 10 min får vi en hörna. Jacob tar bollen och slår en lång hörna på bortre stolpen där står Alex och kan omarkerad knoppa in den ! GOOOOOOAAAAALLLLL
Härlig öppning och det syntes. Vi spelar bra , Målvakt och backlinjen är en mur vi kommer runt på kanterna , spelar bra fotboll och det ser bra ut.
Fredrik som dagen till ära hade lovat mig två mål tar en löpning emellan Klagshamns mittbackar . Passningen från mittfältet (vet ej vem som slog den) är perfekt. Fri går han förbi målvakten och rullar in den. GOOOOOOAAAALLLL
Ledning med 2-0 i halvlek var jätteskönt och fullt rättvist .
Vi snackar ihop oss och andra halvlek drar igång. Klagshamn har nu lyft upp laget och pressar oss högre vilket ställer oss lite. Jag tycker dock att vi har kontroll och fortsätter med vår ide att spela oss ur situationerna. Redan i första har vi chanser att göra mål med bl.a en frispark och en nick tätt utanför , det har vi andra med men bollen vill inte in (än).
Spelet går fram och tillbaka och plötsligt får Fredrik bollen med en back hängandes på ryggen och en målvakt som rusar mot honom ,lyckas han peta in den under målvakten GOOOOAAAALLLLLLL
2:a målet  för Fredrik (löftet fullbordat) och 3:e för oss . Ledning 3-0 YES
i slutet av matchen slappnar vi av lite och Klagshamn jagar och får ett tröstmål. Slutresultat 1-3 till Hyllie!!!!

Stark insats av samtliga efter en period utan matcher. Det ser bra ut för framtiden.